تبلیغات
تفکرات ِ پختنی ِ مریم بانو - سیب زمینی گردالو
تاریخ : چهارشنبه 28 فروردین 1392 | 10:02 ب.ظ | نویسنده : مریم منفرد

 

این پیش غذا خیلی فانتزی و بانمک و راحت هست .. میشه اسمشو کوکو سیب زمینی قلقلی هم گذاشت چون طعمش تا حدی به اون شبیه هست !

 

مواد لازم:

سیب زمینی

پنیر پیتزا

آرد معمولی

آرد نان سوخاری

تخم مرغ

نمک – فلفل – کمی زعفران

 

اول سیب زمینی ها رو می پزیم و بعد له میکنیم (با گوشت کوب یا قاشق یا هر چیز دیگه! ) و بعد نمک و فلفل و زغفران یا هر ادویه ای که دوست دارید میزنید، و بعد با دست حسابی قاطی شون میکنید.

مواد اولیه آماده است !

 

 

حالا یک قابلمه رو میذاریم روی گاز و توش روغن زیاد میریزیم و میذاریم داغ شه ..

از طرف دیگه، توی یک کاسه یه تخم مرغ رو میشکنیم و هم میزنیم

توی این فاصله، سیب زمینی ها رو بصورت گردالو درمیاریم بعد با انگشت شست محترم، از بالاش یه گودی درست میکنیم و مقداری پنیر پیتزای رنده شده می چپونیم توی سیب زمینی و بعد دوباره قلقلی اش میکنیم طوری که محل گودی کاملا با سیب زمینی پوشیده شه.

دقت کنید اگه روی پنیر پیتزا رو با سیب زمینی نپوشونیم توی روغن، ولو میشه !

 

 

حالا این سیب زمینی های گردالوی شکم پر رو، توی آرد معمولی می چرخونیم و بعد میندازیم توی کاسه تخم مرغ هم یه چرخی بخوره و در آخر توی پودر سوخاری می غلطانیم تا سطحش رو بپوشونه و بعد میندازیمش توی روغن داغ و تمـــــــــــــام !!

زود هم سرخ میشه ..

 

 

میشه در کنار سیب زمینی ها، قارچ هم به همین شکل، (البته) توی تخم مرغ و آرد سوخاری چرخوند و سرخ کرد

اینم از یه نمای دیگه:

 

 

اینو سعی کنین حتما درست کنید چون خیییلی حال میده !

نوش جان !

 


برچسب ها: پیش غذا،

  • تنگ
  • گلریزون
  • کارت شارژ همراه اول