تبلیغات
تفکرات ِ پختنی ِ مریم بانو - پاستا
تاریخ : شنبه 4 آذر 1391 | 04:39 ق.ظ | نویسنده : مریم منفرد

 

با سلام به همه دوستای گلم

همچنان عذرخواهی میکنم بابت تآخیر زیاد ... از همین تریبون اعلام میکنم که هنوز مقاله ام تموم نشده و پشتم باد خورده وگرچه چیزی ش نمونده اما همچنان قرار "فردا" یا "آخر این هفته" تمومش کنم !!! J)))))))

 

از اونجاییکه چند وقته هرچی ماکارونی و پاستا و لازانیا میخورم سیر نمیشم و بازم میخوام، یه پاستا میذارم که خودم خیلی باهاش حال کردم !!

 

اول توضیح: پاستا منظور رشته های باریک و درازی ست که در بسته بندی به شکل قلمبه های گل شکل هست اما وقتی میره توی آب جوش، باز میشه و شکل همون رشته های دراز میشه . تفاوتش با ماکارونی اینه که ضخامتش کمتر و عرضش زیادتره.

پاستا رو میتونید به مقدار کافی در تعاونی بانک ما پیدا کنید !! خخخ  0چشمک)

دوم توضیح: پاستا بعد از آبکشی دم نمیشه

 

 

مواد لازم:

یک بسته پاستا

مواد مایع ماکارونی که موادش به دلخواه است

من گوشت چرخ کرده، قارچ، نخودفرنگی، ادویه، رب گوچه فرنگی، فلفل دلمه ای کمی گوجه فرنگی و زعفران ریختم)

مواد لازم برای تهیه سس پاستا:

روغن زیتون حدود 2 ق غ

رب گوجه فرنگی یک ق غ

سبزی های معطر (جعفری و گشنیز) حدود 2-3 ق غ

آبلیمو / نمک / فلفل/ آویشن بسته به ذائقه

 

 

طرز تهیه:

اول مایع پاستا رو مثه مایع ماکارونی درست میکنیم و در همین حین آب جوش رو هم میذاریم و داخلش کمی روغن و سه قاشق غذاخوری نمک میریزیم. وقتی که آب جوش اومد، پاستاها رو میریزیم داخلش (با شعله زیاد) و صبر میکنیم تا آب جوش بیاد و وقتی جوش اومد باید پاستا ده دقیقه بجوشه و بعد آبکشی بشه.

چون پاستا دم نمیشه باید دقت بشه که حتما حتما پاستاها نرم شده باشند.

وقتی پاستا رو آب کشی کردیم ظرفی که توش میخواهیم سرو کنیم رو میاریم و یه لایه پاستا میدیم و یه لایه مایه ای که درست کردیم و وقتی تمام شد سس پاستا رو میریزیم روش و حالا آماده س !!!

 

سس پاستا:

روغن زیتون رو میریزیم توی ظرف و رب گوجه رو هم بهش اضافه میکنیم و کمی تفتش میدیم بعد ادویه ها رو میریزیم و بعدشم سبزی معطر ها رو میریزیم و یه کم صبر میکنیم تا غلیظ شه . بعدش نصف پیمانه آب رو بهش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا یه کم غلیظ تر شه. در آخر هم کمی آبلیمو اضافه میکنیم ...

 

 


برچسب ها: انواع پاستا،

  • تنگ
  • گلریزون
  • کارت شارژ همراه اول