تبلیغات
تفکرات ِ پختنی ِ مریم بانو - سالاد بلوچیز
تاریخ : یکشنبه 25 فروردین 1392 | 08:36 ب.ظ | نویسنده : مریم منفرد

 

دستور سالاد بلوچیز رو براتون میذارم که یک سالاد رنگین و خوشگل و ساده برای سفره است که بخاطر حضور پنیر بلوچیز اسمش اینه.

چون طعم پنیر بلوچیز توی مواد این سالاد جدیده، طعم متفاوتی رو خواهیم داشت که دوست داشتن یا نداشتنش کاملا به ذائقه افراد برمیگرده !

توصیه من نیست که این سالاد رو درست کنید چون تعداد کمی از افرادیکه تست کرده بودن از این طعم خوششون اومد ! ... مگر بخواهید حال مهمون رو بگیرید و یا میزان پنیر رو انقدری کم کنید که فقط بوی عطرش توی سالاد بپیچه ! خخخ

 این پنیر رو توی شهروندها میتونید پیدا کنید ولی بازم میگم خالی خالی بخوریدش بهتره؛ من مجبور بودم توی بلاگ بذارمش شما که مجبور نیستید درستش کنید ! خخخ

 

مواد لازم:

پنیر بلوچیز نگینی خرد شده (و یا پنیر ورقه شده که به قطعات کوچک خردش میکنیم) 4 ورق خرد شده یا نصف پیمانه خرد شده

کلم قرمز خرد شده (به اندازه یک  لیوان)

گوجه فرنگی نگینی خرد شده  نصف پیمانه

نخود سبز نصف پیمانه

ذرت نصف پیمانه

نمک (خیلی کم بدلیل نمکی بودن پنیر) – فلفل – نعنا خشک – آبلیمو – روغن زیتون

 

البته من نصف لیوان کلم سفید و نصف لیوان هم کلم بروکلی به مواد اضافه کردم

همه مواد رو با هم قاطی میکنیم، ابلیمو و روغن زیتون رو هم توش میریزیم و بعد میذاریم کمی توی یخچال بمونه.

نکته اول: وقتی تازه مواد رو قاطی کردیم سالاد رو تست کنیم، مزه زیاد جالبی در انتظارمون نخواهد بود اما وقتی سالاد کمی توی یخچال می مونه (نیم ساعت) تازه طعم مواد در هم مخلوط میشه و یه چیز بهتری از آب درمیاد !!

دوم نکته: مراقب باشید زیاد نمک نریزید چون شوری پنیر به اندازه ای ست که سالاد رو از نمک بیشتر، بی نیاز میکنه !

سوم نکته: به نظر من، میزان مواد این سالاد رو نمیشه پیمانه ای گفت و فقط چشمی باید نگاه کنی به نظرت مواد اندازه ست یا نه ! ..

 

 

 


برچسب ها: انواع سالاد،

  • تنگ
  • گلریزون
  • کارت شارژ همراه اول