تبلیغات
تفکرات ِ پختنی ِ مریم بانو - ماست و خیار یونانی یا ساسیکی
تاریخ : سه شنبه 20 فروردین 1392 | 09:41 ب.ظ | نویسنده : مریم منفرد

 

با سلام به همه دوستای گلم

 امیدوارم شاد و سلامت باشید

اول توضیح: این پست طبق تحقیقاتی که کردم، در اصل یک سس یونانی هست که روی سیب زمینی تنوری شده میریزن و کنار بیف ها و ... سرو میکنن اما چون شبیه ماست و خیار خودمونه و البته با طعمی متفاوت و خوشمزه تر؛ لذا میشه که به اسم ماست و خیار هم اینو سرو کنیم !  ... و کلا باید تأکید کنم اسم مهم نیست؛ رسم مهمه ! خخخ

 

دوم توضیح: البته من یه بار یه سیب زمینی تنوری توی پاتق درکه ام خوردم که بدجور طلبه اش شدم و لازم میدونم یه بار خودم درستش کنم و با این سس ساسیکی، به بدن بزنم ! :))

 

 مواد لازم:

ماست خامه ای یا هر ماستی که سفت باشه

دو تا خیار متوسط

دو یا سه حبه سیر تازه (میشه از پودر سیر هم استفاده کرد)

دو ق غذا سوپخوری شوید (که من همینقدر شوید خشک ریختم و شد ! )

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون (که من بودار ریختم و خوب هم شد)

یک قاشق غذا خوری سرکه (بازم من سرکه بالزامیک ریختم و خوب شد

نمک – فلفل و کمی نعنا خشک

 

اول خیار ها رو پوست میکنیم و با قسمت درشت، رنده میکنیم و با هر امکاناتی که دارید سعی میکنید آب خیار رو بگیرید(میشه با فشار دادن قاشق هم اینکار کرد)

بعد سه حبه سیر رو با قسمت ریز رنده میکنیم

بعد همه مواد رو داخل کاسه میریزیم و خوب هم میزنیم.

باید یک ساعت ماست و خیار رو توی یخچال بذاریم بمونه، و بعدش قابل سرو هست.

 

تذکرات:

-          گرچه مواد این ماست و خیار، شوید خشک، سرکه معمولی و روغن زیتون بکر هست، اما من از شوید خشک، سرکه بالزامیک و روغن زیتون بودار استفاده کردم و به نظرم خیلی هم خوب بود !

-          من فکر میکردم روغن زیتون و سرکه و ماست، با هم همخوانی ندارن و قاعدتا مزه خوشایندی با طبع ما هم نخواهد داشت، اما وقتی تست کردم دیدم کلی هم خوبه و کلی هم اشتباه فکر میکردم !

-          میشه بجای حبه سیر از پودر سیر استفاده کرد، اما چون من از سفر قبلی رامسر از سرِ  زمین، سیر تازه ی خوشگل خریده بودم، ترجیح دادم از همون سیر تازه استفاده کنم .. حالا بماند که بعدا فهمیدیم این سیرهای خوشگل رو از جنوب اوردن و سر زمین به اسم سیر شمال میفروشن ! خخخ

-          به نظرم بهتره اگر اینو واسه مهمونی ها درست میکنید، موقع مخلوط کردن سیر و فلفل دو ظرف مجزا درست کنید:

یک ظرف مخصوص جوان ها که با همین میزان مواد درست میشه و ظرف دوم برای مسن تر ها که اول میزان سیر رو خیلی کم کنید؛ و دوم میزان فلفل رو!

... چون سیرها تندی خاصی به ماست و خیار میده که کنار فلفل، واسه جوانها بسیار خوشایند و برای مسن ها ازاردهنده س!

من اگه بخوام دوباره اینو درست کنم، دو حبه سیر میریزم خب (البته مسن نیستما :)) ) ! خخخ

در نهایت باید توصیه کنم مواد رو وقتی مخلوط کردید خیلی خیلی خوب، هم بزنید که نکنه سیر ها خوب مخلوط نشده باشن (امان از تجربه !! خخخ ).

 

 

نوش جان


برچسب ها: مخلفات غذا،

  • تنگ
  • گلریزون
  • کارت شارژ همراه اول