تبلیغات
تفکرات ِ پختنی ِ مریم بانو - سالاد سیب زمینی
تاریخ : دوشنبه 12 فروردین 1392 | 09:40 ب.ظ | نویسنده : مریم منفرد

 

 سلام به همه دوستای گلم

این سالاد بسیار ساده و بسیاااااااااار خوشمزه و مهمون پسنده !

من دوبار اینو توی مهمونی درست کردم و هر دوبار مهمونامون "کف بر" شدند ! خخخ

 

مواد لازم:

سیب زمینی ریز            700 گرم

تخم مرغ                     2 عدد

تره فرنگی                   2 عدد

سس مایونز                  نصف لیوان

ماست                        نصف لیوان

خیارشور                   چند عدد متوسط

نمک و فلفل

 

سیب زمینی و تخم مرغ ها رو میپزیم و پوست میکنیم و بعد بصورت نگینی خوردش میکنیم (سیب زمینی ها رو درشت تر از تخم مرغ خورد کنید).

اگر از رنده های "نایسر دایسر" داشته باشید که میشه از بزرگترین سایزش استفاده کنید که خیلی هم به کار خورد کردن سرعت میده ..

 

تره فرنگی ها رو هم بسیار بسیار ریز خورد میکنیم و یا میریزیم توی میکسر تا خیلی ریز بشن. چون تره فرنگی به نسبت پیازچه، خیلی سفت و زمخت هست بهتره حسابی ریز شه که بطور مشخص موقع خوردن، زیر دندون نیاد !

خیارشور ها رو هم ریز خورد میکنیم و بعد همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و با نمک و فلفل و سس و ماست هم میزنیم.

 

باید دقت کنید که موقع هم زدن، سیب زمینی و تخم مرغ له نشن.

این سالاد باید یه روز توی یخچال بمونه تا طعم مواد در هم مخلوط بشه واسه همین اگه برای مهمونی میخواهید درست کنید حتما از روز قبل آماده کنید و توی ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید و روش سلفون بکشید و بذارید توی یخچال بمونه.

اینم عکس آخرش :

 

 

نوش جان !


برچسب ها: انواع سالاد، پیش غذا،

  • تنگ
  • گلریزون
  • کارت شارژ همراه اول